joi

Practic Numărul 3/2015

      La distanţă de 5 luni de la incursiunea mea, în superba staţiune Vatra Dornei, în revista "PRACTIC IDEI PENTRU CASĂ, GRĂDINĂ ŞI APARTAMENT" a apărut pe 3 (TREI) pagini (66, 67 şi 68) un nou articol de-al meu.
      Şi fiindcă acesta este cel de-al 34-lea articol publicat de mine în revista PRACTIC IDEI PENTRU CASĂ, GRĂDINĂ ŞI APARTAMENT mă văd nevoit să menţionez din nou că nu sunt angajat al revistei sau la Editura Burda ci pur şi simplu un pasionat de scris care le trimite periodic şi regulat articole celor de la redacţia revistei.
     Este un articol despre fascinantul Muzeu de Etnografie de aici din inima Bucovinei, un muzeu care vă va fermeca şi pe dumneavoastră atunci când veţi avea drum prin judeţul Suceava sau prin Ţara Dornelor, a cărei Vatra Dornei este parte componentă.
     Iar dacă aţi avut neplăcerea să NU mai găsiţi revista la chioşc (se vinde al naibii de repede !), autorul acestor rânduri, al dumneavoastră Robert Codescu, vă oferă posibilitatea să lecturaţi acest articol la mine pe blog, dar data viitoare arvuniţi revista la vânzătoare sau mai sigur făceţi-vă un abonament la revistă şi poştaşul va veni să v-o aducă, direct acasă.
    Latter Edit: Între timp (în februarie 2016), articolul a fost adăugat şi pe site-ul oficial al revistei PRACTIC IDEI,  aşa că pe linkul http://practic-idei.ro/un-muzeu-spectaculos.html puteţi găsi acelaşi articol, însă de data aceasta în format html şi nu o scanare din paginile revistei, aşa cum aţi lecturat la mine pe blog !!!

2 comentarii:

  1. Articolul acesta m-a convins, cum vine vara voi trece pe la Vatra Dornei !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MARE ATENŢIE Andreea că este un loc cu mâncăruri bune, oameni calzi şi locuri frumoase, care creează dependenţă !!!

      Ștergere