sâmbătă

PRACTIC Numărul 12/2011

     













Dupa cum unii deja ati aflat in perioada septembrie-octombrie  a anului 2011 am fost in statiunea vâlceană Călimaneşti-Căciulata !!! Mie mi s-a parut normal sa va povestesc si dumneavoastra despre asta asa ca a aparut un nou articol semnat Robert Codescu in revista "PRACTIC idei pentru casa, gradina si apartament" din luna decebrie 2011 !!! Daca nu ati mai apucat sa cumparati revista il puteti citi 100% gratuit, numai cu un simplu click, chiar aici online pe blogul meu !!!

14 comentarii:

  1. Interesant articolul, l-am citit. In Romania sunt locuri interesante, din pacate sunt putini care promoveaza aceste locuri :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Intradevar Adutza, Calimanesti-Caciulata este unul din acele locuri, din tara noastra, care merita promovate intens !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum s-a mai scris deja Calimanesti-Caciulata este acel loc din Romania care inca mai face toti banii. Felicitarile mele pentru acest articol.

    RăspundețiȘtergere
  4. Exact DISCOVER TERRA Călimăneşti-Căciulata este un loc ce merită vizitat în orice anotimp şi împrejurare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Păi se putea altfel, doar am urmat (şi urmez) un stagiu de mare amploare la FemeiaStie, nu de alta dar să ştie şi cei care NU ştiu încă !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. ''Iti tratezi trupul si sufletul'' .. bine spus! Manastirile din zona sunt foarte multe, vechi, si trebuie vizitate. Cat despre baile sulfuroase si termale de acolo.. Nota 10! Chiar merita vizitate!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mă bucur când văd lume care mai vizitează ţara noastră Denis felicitările mele !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Da.. din pacate, parlamentarii nostrii nu fac prea multe pentru a arata strainilor frumusetile Romaniei. Daca s-ar afla ce frumos este la noi.. In Maramures, in Bucovina, in Ardeal, la munte, in Bucuresti.. doar lucruri frumoase, pe care, din pacat ca nu le dezvoltam.

    RăspundețiȘtergere
  9. Asta încerc să fac eu prin articolele scrise de mine, să promovez locuri din România cu care ar trebui să ne mândrim cu toţii !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte captivant acest articol, nu stiu cum Dumnezeu l-am gasit de abia acum, cand face un jumate de la publicarea lui.

    RăspundețiȘtergere
  11. Jenny ştii cum se spune: "Mai bine mai târziu, decât niciodată!"

    RăspundețiȘtergere