joi

Practic Numărul 8/2012

     Fiindcă este încă vara şi soare afară am propus cititorilor revistei "PRACTIC idei, pentru casă, grădină şi apartament", o  incursiune pe litoralul românesc, mai exact o incursiune în mereu ineditul şi din ce în ce mai atractivul oraş, de la malul Mării Negre, Năvodari.
Astfel într-un articol de 3 (TREI), pagini (70, 71 şi 72) am încercat o etalare a ceea ce ştiam eu despre acest foarte spectaculos şi  inedit oraş constănţean.
Aşa că în continuare vă ofer şi dumneavoastră această oportunitate de a cit, aici online şi gratuit, acest articol nou scris de mine.
      Orice obiecţie, comentariu sau neînţelegere sunt absolut gata să o clarific aşa că NU vă jenaţi şi întrebaţi-mă ceea ce doriţi să aflaţi !!! De asemenea acest articol poate fi lecturat şi pe siteul oficial al revistei pe linkul: http://practic-idei.ro/navodari-oaia-neagra-a-litoralului-romanesc.html totul se poate rezolva cu un simplu click dat pe linkul de deasupra acestui rând !!!

18 comentarii:

  1. Uau, ce viteza ati avut sa postati aici pe blog aparitia revistei cu articolul in cauza ! Am citit articolul in original ca eu sunt cititoare fidela si cumpar revista lunar. Minunat articolul, bogat documentat, felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  2. Revista merită toţi banii şi mă bucur FOARTE mult că postarea articolului scris de mine va determinat odată în plus să cumpăraţi revista PRACTIC !!!

    MULŢUMESC !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Desi locuiesc in Navodari nu as fi reusit sa descriu asa de bine si frumos orasul Navodari, felicitari pentru articol.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mă bucur foarte mult că articolul meu place locuitorilor din Năvodari. De fapt ăsta e CEL MA IMPORTANT lucru când scrii ceva şi lumea te apreciază !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici nu aveam idee ca sunt atatea lucruri de vazut aici in Navodari. Un oras cu mari perspective asa cum bine spuneai si tu in articol. Normal ar fi sa te premieze si Primaria Navodari pentru acest advertising facut orasului. Felicitari pentru acest articol !

    RăspundețiȘtergere
  6. Dacă Primăria Năvodari va dori să mă premieze, îţi dai seama că NU îi voi refuza !!! În rest despre oraş este unul cu mari perspective de dezvoltare. MULŢUMESC de vizită şi comentariu !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari pentru numarul de vizitatori Robert.


    fotografulamatorbrasov.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  8. MULŢUMESC Dexter şi comentariul tău m-a ajutat la asta şi celelalte clickuri şi comentarii toţi vizitatorii !!! Adică cei 46.377 până acum !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Navodari, un oras foarte frumos care chiar merita sa fie promovat. Felicitari de articol !

    RăspundețiȘtergere
  10. Aşa este tocmai de aia m-am şi apucat să scriu articolul ăsta, fiindcă Năvodari este un oraş cu un potenţial enorm şi măcar atât puteam să fac şi eu pentru el !!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Da, Navodari este un oras foarte apreciat pentru atractile lui.

    RăspundețiȘtergere
  12. Aşa este Năvodari este alternativa turistică de viitor a litoralului românesc, de care se va vorbi în viitor !!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Anul acesta merg la mare in Mamaia.. Iar fiinca sunt atat de aproape de acest oras, normal ca il voi vizita. Sper sa gasesc lucruri frumoase acolo si sa imi para rau.

    RăspundețiȘtergere
  14. Să mergi neapărat Denis şi eu cred că te va încânta şi te vei caza acolo în Năvodari !!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Anul trecut am ajuns aici la Navodari chiar citind si acest articol, in Practic, fara sa stiu atunci ca este scris de tine. Multumesc frumos de idee.

    RăspundețiȘtergere
  16. Asta mă bucură cel mai mult, să văd că articolele mele au un caracter ... PRACTIC şi lumea se foloseşte de sfaturile mele de aici din revistă !!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Eram la gradinita atunci cand am fost aici in Navodari, mi-ai facut dor de copilarie cu articolul asta.

    RăspundețiȘtergere
  18. Asta îmi place cel mai mult la articolele mele JENNY, să trezesc amintiri plăcute cititorilor !!!

    RăspundețiȘtergere