joi

Practic Numărul 3/2013




     Fiindcă inima secuimii bate din superbul oraş Odorheiu Secuiesc, din judeţul Harghita şi fiindcă am făcut o incursiune în acest loc deosebit de la noi din România, mi s-a părut elementar, deontologic şi obligatoriu să vin să vă povestesc şi dumneavoastră despre această destinaţie turistică. Articolul îl găsiţi la paginile 70 & 71 şi reprezintă incursiunea mea 100% turistică aici în Areopolis aşa cum numeau latinii aceste locuri superbe pe care vă recomand să le vizitaţi !!!
     Aşa că dacă nu aţi apucat să achiziţionaţi acest număr din revista "PRACTIC idei pentru casă, grădină şi apartament" puteţi să-l lecturaţi aici online pe blogul meu.ŞTIU că vor fi mulţi alarmişti care mă vor acuza de afinităţi U.D.M.R.-iste pentru că am folosit şi titulatura ungurească: Székelyudvarhely dar nu ai cum să-i împaci şi să-i lămureşti pe toţi că articolul meu este doar unul turistic şi nicidecum politic sau etnic!!! De asemenea şi pe linkul http://practic-idei.ro/scurta-calatorie-in-inima-secuimii.html al revistei "Practic idei pentru casă, grădină şi apartament", se poate lectura acest articol în format html, alegerea vă aparţine în totalitate dumneavoastră.

36 de comentarii:

  1. Nam fost si nu ma duc
    Nu ma vreau ~dincolo~
    Un lucru il stiu sigur
    Eu nu ma vreau acolo

    RăspundețiȘtergere
  2. Mare păcat, dragă Anonim este un loc special şi deosebit care poate bucura orice turist ajuns aici !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Unii sau mai dus
    Si nu au mai venit
    Mai bine capul sus
    Ce bine m-am gandit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu unul îmi menţin opinia că lumea se uită prea mult la ... "Ştirile de la ora 5" şi uită să se bucure de lucruri şi locuri spectaculoase de la noi din România, pe motive de naţionalism şi patriotism exagerat şi mai ales nejustificat. Eu unul mi-aş face o vacanţă întreagă aici în ODORHEIU SECUIESC !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevarat si ungurii is oameni dar nu toti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Aşa este Claudiu ca peste tot în lumea asta de altfel, însă articolul este STRICT turistic nu social, etnic sau economic !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Tu zici bine Robert, numai ca ce ai vazut, ai ramas cu ce ai vazut. In curand nu va mai fi al nostru, pentru ca ungurii vor trece orasul in patrimoniul lor. Pacat de tara noastra draga!

    RăspundețiȘtergere
  8. Unde ai citit tu chestia asta că ne iau ungurii Odorheiu Secuiesc că eşti PRIMUL care face afirmaţia asta !?!?!? Aşa că dacă cineva a agitat spiritele cu drapelul secuiesc eu zic că nu trebuie să punem mâna pe mitraliere !!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Om trai si om vedea, tara o vom apara!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu siguranţă dar te asigur că NU de unguri ALTELE sunt acum primejdiile care ne pasc pe noi românii, vei citi într-un articol viitor !!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Abia astept domnule Robert!

    RăspundețiȘtergere
  12. Şi spre deosebire de alţi aşa zişi PATRIOŢI eu nu mă voi ascunde în spatele anonimatului şi mă voi semna cu demnitate la tot ceea ce voi scrie !!!

    RăspundețiȘtergere
  13. El lider maximo!10 martie 2013 la 23:10

    Asa sa faceti domnule Robert!

    RăspundețiȘtergere
  14. Să fii ferm convins de asta dragă "Anonim" că de temut NU mă tem de nimic atâta timp cât am ADEVĂRUL de partea mea !!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Adevarat Domnule Robert, este foarte adevarat, si pe la unguri este frumos numa sa se delimiteze la ce este a lor.SI ei sunt oameni si ei au suflet.Multe atractii turistice sunt in secuime.

    RăspundețiȘtergere
  16. Tocmai asta vreau să scot şi eu în evidenţă prin articolele mele că AVEM O ŢARĂ FRUMOASĂ chiar dacă unii se leagă de alte amănunte ce nu-şi au locul aici pe blogul ăsta cel puţin şi vorba ta dacă nu crezi .... "dă un click aici" 1!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Salut, sa nu uiti sa ma adaugi in blogroll :D Te rog frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Deja erai în blogroll dar pe celălalt blog, aşa cum stabilisem anterior şi cum deja ai văzut !!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Felicitari, nu stiu cati ar fi avut curajul sa scrie un articol asa de frumos despre o destinatie secuiasca, chia in luna cu Ziua Nationala a Ungariei si in plin scandal cu drapelul secuiesc.

    RăspundețiȘtergere
  20. Chiar nu m-am gândit la asta când am scris acest articol. Pur şi simplu am fost într-un loc frumos şi mi s-a părut foarte NORMAL să scriu despre acel loc, restul a venit de la sine !!!

    RăspundețiȘtergere
  21. felicitari pentru blog, o idee buna sa faci acest blog

    RăspundețiȘtergere
  22. Mulţumesc frumos, Alexandru şi te mai aştept pe aici pe blogul meu şi la următoarele postări !!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Interesanta postare.o sa citesc mai mult pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  24. Şi crede-mă vei avea ce să citeşti şi nu fiindcă este blogul meu ci pentru că diversitatea de tematici abordate este mare !!!

    RăspundețiȘtergere
  25. O postare foarte interesanta. Desi nu am ajuns inca in Odorheiul Secuiesc si in aceea zona, sper ca intr-o zi sa merg si in zona aceea a tarii, deoarece din cate vad este foarte interesant.

    RăspundețiȘtergere
  26. Dacă ai ocazia nu rata Odorheiu Secuiesc Denis, cu siguranţă te va impresiona !!!

    RăspundețiȘtergere
  27. Zona e superba, dar ratacindu-ma undeva cred ca a trebuit sa intreb vreo 5-6 persoane care este drumul cautat, pentru ca toti se faceau ca nu stiu, dar ei practic era prea comozi ca sa traduca din ungureste in romaneste:)

    RăspundețiȘtergere
  28. EXACT am experimentat şi eu asta îmi zicea să o iau la stânga şi-mi arăta cu degetul în dreapta !!!

    RăspundețiȘtergere
  29. Mie mi-a placut atat articolul cat si faptul ca nu te-ai angrenat in conflicte interetnice pe care unii au incercat sa le provoace.

    RăspundețiȘtergere
  30. Atunci când te fascinează ceva, nu mai este loc şi de conflicte !!!

    RăspundețiȘtergere
  31. No Robert draga frumos blogul asta cumpara domeniu si fa afaceriri cu google.Ai o gramda de vizitatori cumpara domeniu de la google si osa faci si niste banisori din reclame .

    RăspundețiȘtergere
  32. Vizitatori, vizualizări, viitor avem di tăti !!!

    RăspundețiȘtergere
  33. Cum spunea si Catalin, ca poate nu ti-ar strica si o implicare in unele programe de publicitate si marketing online. Resurse de trafic online se vede cu ochiul liber ca ai.

    RăspundețiȘtergere
  34. RECUnOSC: am fost foarte tentat de astfel de programe însă nu am dorit să îngreunez traficul şi să-mi obosesc cititorii cu sute de reclame şi afişaje nedorite, aşa că am ales să rămân cu aceleaşi fonduri, dar cititorii blogului să-şi aleagă singuri ce doresc nu cu mesaje inoculate în subconştient !!!

    RăspundețiȘtergere
  35. Da toata lumea cauta scandalul si intriga, aici pe blogul tau. Asa se intampla intotdeauna cand esti bun si valoros, este doar vina ta ca scrii articole foarte bune si usor interpretabile, de catre fiecare :)))

    RăspundețiȘtergere
  36. Exact şi de abia reuşesc să mă ţin departe de scandaluri, iar postarea asta precum se vede a creat cele mai multe valuri dintre toate, cel puţin de până acum !!! Şi asta din cauza dezinformării şi a necunoaşterii exacte a realităţii, care ne înconjoară !!!

    RăspundețiȘtergere