joi

Practic idei Numărul 5/2014

       Vara bate la uşa noastră iar concediile şi vacanţele se apropie cu paşi repezi şi siguri. Acesta a fost şi motivul pentru care în numărul din luna mai, a revistei "Practic idei pentru casă, grădină şi apartament" v-am propus o incursiune (la paginile 70 şi 71),în superbul oraş de la ţărmul Mării Adriatice, Pescara.
      Şi dacă nu aţi mai apucat să cumpăraţi revista (fiindcă se vinde foarte rapid în ultima vreme), m-am gândit că ar fi frumos şi elegant din partea mea să vă ofer oportunitatea să aflaţi câteva informaţii despre oraşul Pescara, din regiunea Abruzzo, din Italia, aşa că dând un simplu click pe imaginea de dedesubt puteţi lectura articolul chiar aici la mine pe blog.
Lecturarea articolului este absolut gratuită (deocamdată), însă un comentariu, critică, opinie, laudă sau părere de-a dumneavoastră reprezintă cea mai mare recompensă pe care dumneavoastră cititorii blogului mi-o puteţi oferi !!!
Latter Edit: de curând (28.09.2015), redacţia PRACTIC IDEI PENTRU CASĂ, GRĂDINĂ ŞI APARTAMENT, a postat acest articol şi aici http://practic-idei.ro/siamo-tutti-pescaressi.html adică pe site-ul oficial al prestigioasei reviste lunare, aşa că dând un click îl puteţi lectura şi acolo pe site-ul revistei !!!

2 comentarii:

  1. O revista foarte constructiva. Mama mea obisnuieste sa o cumpere si a invatat multe lucruri din ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aşa este Andreea, a fost unul din principalii factori care m-au determinat să colaborez atâţia ani la rând cu această prestigioasă revistă !!!

      Mulţumesc frumos de vizita ta !!!

      Ștergere