joi

Practic Numărul 11/2014

      Şi fiindcă am avut o vacanţă (redacţională), prelungită şi de 5 luni nu am mai avut niciun articol publicat în revista "PRACTIC IDEI pentru casă, grădină şi apartament", iată că odată cu instalarea toamnei, un nou articol a fost publicat în numărul 11/2014. O revenire în forţă cu un articol de 3 (TREI) pagini despre un obiectiv turistic înscris în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Aflat la paginile 68, 69 şi 70 articolul vă invită şi pe dumneavoastră într-o incursiune la Turnul cu Ceas din spectaculoasa Cetate Medievală a Sighişoarei. Fără nicio îndoială că mulţi dintre cei care citiţi acum aceste rânduri, aţi vizitat deja acest obiectiv turistic de renume mondial, de la noi din România. Nu aş dori să mă apuc acum să reproduc pasaje din articol, ci am să vă las pe dumneavoastră să citiţi integral cap-coadă articolul, pentru a reuşi să aveţi o privire de ansamblu cât mai bună asupra acestui fascinant obiectiv turistic românesc. 
      Turnul cu Ceas din Cetatea Medievală a Sighişoarei este locul, atracţia, clădirea care a reuşit să mă fascineze şi să mă încânte ori de câte ori am fost aici, poate tocmai de aceea ar trebui prevăzut cu un avertisment în apropierea lui cu următorul mesaj: "Atenţie acest obiectiv turistic este magnific şi crează dependenţă !", altfel eu nu-mi pot explica de ce revin mereu cu încântare şi plăcere aici la Turnul cu Ceas din Sighişoara. Poate că arhitectura, amplasamentul şi istoria l-au făcut să devină simbolul şi port-drapelul Cetăţii Medievale, dar cu siguranţă dacă veţi ajunge aici în Sighişoara valul de turişti vă va direcţiona şi pe dumneavoastră aici.
     Aşa că dacă NU aţi mai apucat să vă achiziţionaţi acest număr din revista "PRACTIC IDEI pentru casă, grădină şi apartament", blogul meu vă oferă posibilitatea să-l lecturaţi chiar aici online şi să vă exprimaţi apoi părerea la rubrica de "comentarii", este (încă) gratis !!!
     Totuşi recomandarea mea călduroasă este să nu vă refuzaţi o incursiune direct acolo în Cetatea Medievală a Sighişoarei, subsemnatul (Robert Codescu), vă asigură de faptul că veţi fi fascinaţi şi fermecaţi de ceea ce veţi găsi aici !!!

Later Eit: între timp articolul a fost publicat şi pe site-ul oficial al revistei PRACTIC IDEI,  aşa că dacă daţi click pe http://practic-idei.ro/turnul-cu-ceas-din-sighisoara.html veţi lectura încă odată acelaşi articol însă de această dată pe site-ul oficial şi unanim recunoscut al PRACTIC IDEI !!!

2 comentarii:

  1. Un loc special, cu oameni speciali, este locul care te face sa fi mandru ca esti roman.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Într-adevăr Victor, din păcate lucrurile spectaculoase din România sunt prea puţin promovate, iar eu asta încerc prin articolele mele, să arăt tuturor ce fascinantă este ţara noastră !!!

      Ștergere