joi

Practic Numărul 12/2014

     Pentru numărul din luna decembrie al revistei "PRACTIC IDEI PENTRU CASĂ, GRĂDINĂ ŞI APARTAMENT" m-am gândit la cel mai bun loc pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă, astfel la paginile 70 şi 71 veţi găsi un atractiv articol semnat de mine despre "Cealaltă Românie" mai precis despre fascinantul şi  mereu spectaculosul Maramureş. Cine ştie poate că de aceea bisericile seculare de lemn, de aici sunt înscrise în Patrimoniul Mondial UNESCO !!!

     Trebuie să recunosc că sunt foarte încântat de faptul că şi coperta revistei a fost "armonizată" cu articolul publicat de mine în acest articol, ceea ce îi măreşte, fără nicio îndoială valoarea, impactul şi efectul asupra cititorului. 
     Şi dacă NU aţi apucat încă, să cumpăraţi acest număr "PRACTIC IDEI PENTRU CASĂ, GRĂDINĂ ŞI APARTAMENT" (se vinde destul de repede !), puteţi lectura gratuit, acest articol la mine pe blog !!!

Latter Edit: între timp articolul a fost postat şi pe site-ul oficial al revistei, aşa că dacă vreţi să-l mai citiţi încă odată daţi click pe linkul http://practic-idei.ro/cealalta-romanie-incursiune-in-maramures.html şi îl puteţi lectura şi acolo fără niciun fel de restricţie !!!

8 comentarii:

  1. Am trimis si eu lucrari de bricolaj si mi s-au publicat cateva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. FELICITĂRI !!! În care dintre numerele PRACTIC IDEI şi la ce pagini aveţi articolele publicate, fiindcă mi-ar face plăcere să le recitesc mai cu atenţie !?!?!?

      Ștergere
  2. Căutaţi meşterii populari din zonă, au ateliere deschise şi chiar merită.Felicitări pt articolul despre judeţul Maramureş. Aţi mai avea multe de văzut, chiar şi- n anotimpul cald .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MULŢUMESC FRUMOS de sfat şi de vizită, iar meşterii populari şi atelierele lor sunt mereu în prioritatea mea de vizitare !!!

      Ștergere
  3. Maramuresul e fascinant Un articol excelent, util - desi am vizitat de mai multe ori Maramuresul nu am atins toate obiectivele despre care ati vorbit! Asa ca trebuie sa ma reintorc! Voi lua acest minighid cu mine! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc foarte mult de vizită şi de aprecieri şi "DA", Maramureşul este acea zonă a ţării care ne face să fim mândri că suntem români !!!

      Ștergere
  4. Nu doresc să intru în polemici cu domnia voastră dar potrivit normelor gramaticale ale limbii române, emise de Academia Română "substantivele proprii NU se despart în silabe", iar în articolul dumneavoastră (prima coloană) Ro-mâniei nu trebuia despărţit. În rest sincerele mele felicitări pentru toate articolele pe care le-aţi publicat până acum în această revistă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc frumos de atenţionare domnu' profesor, mă văd nevoit să recunosc că habar NU aveam de această prevedere gramaticală, dar de acum NU mai am nicio scuză. Mă bucură să văd că am cititori foarte atenţi la ceea ce scriu !!!

      Ștergere