joi

Practic Nr. 2/2015

     Pentru numărul din luna februarie al revistei PRACTIC IDEI PENTRU CASĂ, GRĂDINĂ ŞI APARTAMENT, a anului de graţie 2015, vă invit într-o incursiune într-un oraş spectaculos, pe care mă tot ţineam să vi-l prezint de câţia ani. Braşov (că despre acest oraş vorbesc), este locul în care am fost de multe ori, cu galeria "Lupii Galbeni" să susţin echipa F.C. Petrolul Ploieşti, în vizită la muzee, la Cerbul de Aur, sau pur şi simplu doar în tranzit prin oraş către alte destinaţii.
      Şi fiindcă sunt unul din privilegiaţii care au vizitat TOATE muzeele de aici din oraş, m-am gândit că ar fi frumos din partea mea să vă ofer cu ajutorul revistei PRACTIC IDEI PENTRU CASĂ, GRĂDINĂ ŞI APARTAMENT, o listă cu muzeele existente aici în superbul municipiu de la poalele Tâmpei, ca să ştiţi şi dumneavoastră ce aveţi de vizitat.
     Aşa că la paginile 70 şi 71 puteţi lectura acest nou articol sub semnătura "Robert Codescu". Şi dacă nu aţi mai găsit revista la chioşcuri (se vinde al naibii de repede), vă acord permisiunea să citiţi acest articol chiar aici la mine pe blog.

Latter Edit: succesul de care s-a bucurat prezentul articol ia determinat pe cei din redacţia PRACTIC IDEI PENTRU CASĂ, GRĂDINĂ ŞI APARTAMENT să-l adauge şi pe siteul oficial al revistei, aşa că pe linkul http://practic-idei.ro/muzee-din-brasov.html veţi putea lectura acest articol în format html, dar cu acelaşi text şi aceleaşi fotografii.De acum alegerea de accesare rămâne doar la aprecierea dumneavoastră.

6 comentarii:

 1. mi plac cârciumile din Brașov (a se înțelege prin cârciumă orice restaurant, cafenea, ceainărie, bar, birt, speluncă, împinge-tava – de lux sau ordinară, exclusiv fast-food-uri). Sunt mereu cu ochii deschiși către noii intrați dar, în ciuda numărului ridicat de localuri, puține sunt cele care merită vizitate de mai multe ori. Și mai puține cele în care să mănânci bine.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aşa este Claudiu, dar articolul este unul "muzeal", un capitol la care Braşovul excelează !!!

   Ștergere
  2. Din nou, atat de cald scris ...

   Ștergere
  3. Aşa sunt eu fierbinte, Maria !!!

   Ștergere
  4. Pentru racorire iti recomand PEPSI

   Ștergere
  5. Păi cu Pepsi mă tratez eu mereu Maria !!!!

   Ștergere