joi

PRACTIC IDEI NR. 7/2015

     Fiindcă vara şi canicula s-au instalat fără să ne întrebe şi pe noi, m-am gândit (împreună cu Redacţia PRACTIC IDEI PENTRU CASĂ, GRĂDINĂ ŞI APARTAMENT că cel mai potrivit ar fi acum în "luna lui cuptor" să facem o incursiune în munţii şi pădurile răcoroase de la Sinaia. Mai exact aproape de Cota 1.400 la Schitul Sfânta Ana.

















     Aşa că la paginile 72 & 73 puteţi lectura articolul pe care l-am scris eu cu impresiile mele din această spectaculoasă incursiune pe care am întreprins-o împreună cu câţiva amici de-ai mei la fel de pasionaţi de plimbări montane.


Şi fiindcă (în ultimul timp), revista se vinde foarte repede, m-am gândit că poate nu aţi mai găsit-o la chioşcul de difuzarea presei şi am decis (unilateral), să scanez şi să postez acest articol la mine pe blog, lăsându-vă plăcerea să-l lecturaţi şi dumneavoastră în linişte doar cu un singur click dat pe poză. De asemenea m-ar bucura enorm să vă exprimaţi opinia despre acest material, în josul paginii la "Comentarii", vă asigur că (atâta timp cât exprimarea e în limitele decenţei), nimic nu se cenzurează aici pe acest blog. Aşa că până la următorul material ce-mi va fi publicat în revista PRACTIC IDEI PENTRU CASĂ, GRĂDINĂ ŞI APARTAMENT aveţi timp din belşug să vă exprimaţi despre ceea ce credeţi dumneavoastră despre această destinaţie turistică inedită de la noi din ţară !!!

2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Într-adevăr un loc spectaculos care merită promova şi popularizat, să nu-l ratezi când ajungi acolo !!!

      Ștergere