joi

PRACTIC Numărul 5/2011


 













 




Că ceasurile sunt pasiunea mea am dovedit-o scriind acest mult prea scurt articol care a fost publicat în numărul din luna mai 2011 al revistei PRACTIC !!! Plus crearea unui blog cu colecţia mea inedită de ceasuri la adresa http://www.colectieceas.blogspot.com aşa că de acum aveţi mai multe elemente de informare şi nu vă mai rămâne decât să daţi şi dumneavoastră un click acolo !!!



10 comentarii:

  1. Sunt superbe ceasurile tale. Esti un colectionar adevarat :P

    RăspundețiȘtergere
  2. MULTUMESC mult de aprecieri Adutza !!! E frumos sa vezi ca oamenii te citesc si te apreciaza !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesanta si costisitoare pasiunea asta cu ceasuri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aşa este dar într-o colecţie pui pasiune şi suflet iar asta e de nepreţuit !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Este o colectie foarte frumoasa. Ai si un blog despre aceasta. Am vazut multe dintre ceasuri pe blogul tau. Sunt foarte interesante, sa cumperi cate un ceas din locurile in care calatoresti.. Chiar foarte interesant! Ai cam 70-80 de ceasuri daca nu ma insel..?

    RăspundețiȘtergere
  6. Aşa este Denis momentan am 81 de ceasuri în colecţia mea !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multe, foarte multe! Cand ajungi la 100 trebuie neaparat sa pui un articol pe blog. Multe poze cu ele sa vada si oamenii o colectie adevarata, interesanta si foarte frumoasa. Sa speram la cat mai multe ceasuri!:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Aşa să fie dar deocamdată am MARI probleme la fotografierea ceasurilor de mână mai mici !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma bucura mult cand vad oameni pasionati de un anume domeniu iar tu cu ceasurile tale (ti-am vazut blogul cu colectia) ai reusit sa ma impresionezi. Bravo tie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Şi pe mine mă bucură Jenny, aprecierile oamenilor care trec pe blogul meu şi-mi lecturează articolele, este un foarte bun feedback pe care îl primesc şi ştiu ce am de făcut în continuare !!!

    RăspundețiȘtergere