sâmbătă

Practic Numărul 9/2012

     Şi fiindcă am fost acolo şi nimeni nu scrisese ceva despre acest foarte inedit muzeu, mi s-a părut elementar să vin eu  să vă povestesc tuturor, în numărul din luna septembrie a anului 2012, despre ineditul Muzeu Memorial Cezar Petrescu de aici  din oraşul Buşteni.
     Articolul este dedicat tuturor acelora care nu ştiau despre existenţa acestui muzeu, dar şi acelora care, din diferite motive, nu au mai apucat să cumpere revista de la chioşcul de difuzarea presei !!!
Pentru aceia dintre dumneavoastră care nu ştiu, încă regula simplă, se dă click pe imagine pentru mărirea ei, iar  în rest lecturare plăcută tuturor !!!

10 comentarii:

  1. Un loc spectaculos pe care nu l-am mai vizitat de când eram studentă la filologie. Mulţumesc mult că ai reuşit să-mi stârneşti amintiri deosebit de frumoase cu acest nou articol al tău. Eu una de abia îl aştept pe cel de luna următoare, care sunt sigură va fi la fel de interesant ca acesta.
    Felicitările mele pentru ceea ce faci!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă bucură enorm atunci când aflu că articolele mele sunt citite şi stârnesc amintiri plăcute cititorilor mei. La fel ca şi tine şi eu sper să mai fie un articol luna viitare şi sper că vei fi din nou aici să-l lecturezi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum s-a zis deja un loc plin de istorie literară de care nu ştie aşa de multă lume pe cât ar trebui. Poate că aceste articole ne vor aminti că există MULTE locuri speciale la noi în ţară.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Muzeul Memorial este foarte impresionant apreciez mult munca dumneavoastra Domnule Robert Codescu

    RăspundețiȘtergere
  6. MULŢUMESC MULT de susţinere este frumos să vezi că munca ta este apreciată de alţi oameni !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am fost in aceea zona, dar nu am vizitat acest muzeu..Defapt, nu am fost chiar in Busteni.. Dar iarna viitoare, cand am sa mai merg la munte, trebuie neaparat sa il vizitez. Pare foarte interesant!

    RăspundețiȘtergere
  8. Acum că ştii despre acest muzeu NU mai ai nici o scuză să-l ratezi Denis !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Spre rusinea mea am stat de multe ori aici in Busteni, dar niciodata nu am ajuns aici la acest muzeu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Jenny nu cred că este neapărat o ruşine ci pur şi simplu, aşa cum ni se întâmplă tuturor o trecere mai la coadă pe lista de priorităţi de vizitare !!!

    RăspundețiȘtergere