joi

Practic Numărul 11/2013

    Fiindcă vara este o mare aglomeraţie pe litoralul românesc, m-am gândit că ar fi mult mai interesant şi foarte distractiv să facem o incursiune pe timpul iernii la malul mării în Mangalia.
      Aşa că pentru toţi aceia dintre dumneavoastră care-şi închipuie că un sejur turistic la Marea Neagră, în luna decembrie, este unul ratat le recomand cu mare căldură să citească ceea ce bătrânul Callatis le poate oferi şi pe perioada iernii.
Aşa că dacă nu aţi apucat să achiziţionaţi revista, un simplu click pe imagine vă va oferi posibilitatea să o citiţi online la mine pe blog. Totodată articolul poate fi lecturat şi pe http://practic-idei.ro/tanarul-oras-milenar.html acolo unde (după cum deja ştiţi), se află siteul oficial al revistei "PRACTIC IDEI" !!!

4 comentarii:

 1. Interesant, tentant... Felicitari pentru toate articolele!

  RăspundețiȘtergere
 2. MULŢUMESC frumos Georgele şi NU uita şi de alternativa de a vedea litoralul iarna, fiindcă MERITĂ !!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte interesant articolul si foarte educativ. Pot spune cu cea mai mare incredere ca citirea acestuia m-a ajutat in viata mea de zi cu zi. Tot ce tine de domeniul constructiilor si instalatiilor mi se pare foarte interesant iar prin aceasta cale tin sa ii multumesc celui care a scris acest articol. Daca tot suntem pe acest subiect, al constructiilor si instalatiilor as vrea sa precizez un singur lucru: pentru cei interesati de mai multe informatii legate de fose septice ecologice puteti gasi o lista de preturi fose septice la: http://www.poli-tan.ro/preturi-fose-septice.html

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mă bucur foarte mult să văd că articolele mele sunt de folos oamenilor şi asta este cel mai important, fiindcă NU am tocit tastatura aiurea.

   MULŢUMESC de vizită şi de comentariu Carmen !!!

   Ștergere