joi

Practic Nr. 1/2015

     Şi iată că (fără vrerea noastră) a venit şi anul 2015 !!! Şi ca noul an 2015, să fie de bun augur, în primul număr, din acest an, din revista PRACTIC IDEI PENTRU CASĂ GRĂDINĂ ŞI APARTAMENT mi s-a publicat un nou articol purtând semnătura mea inconfundabilă şi celebră, adică: "Robert Codescu".
     Partea distractivă a acestui articol al meu este că eu le-am expediat spre publicare 2 (DOUĂ) articole, pe care conducerea redacţiei PRACTIC IDEI PENTRU CASĂ GRĂDINĂ ŞI APARTAMENT le-a unit într-unul singur (fie el de 4 pagini), făcând un singur articol din cele două expediate de mine. Astfel Vatra Dornei poate fi lecturată în acelaşi articol cu judeţul ... Bucureşti, creând o discrepanţă gastronomică, culturală, socială şi economică imensă între aceste două zone fascinante, ale ţării noastre.
    Eu personal, sunt fascinat de ţara mea (România) şi de aceea NU voi manifesta niciun fel de supărare pentru înghesuirea acestor două articole într-unul singur. Noroc cu un bun amic de-al meu care m-a lămurit imediat de ce s-a întâmplat asta: un articol este plătit cu 50 de lei, iar două articole ar fi însemnat o plată de 100 de lei din partea redacţiei. Dar fiiindcă PRACTIC IDEI PENTRU CASĂ GRĂDINĂ ŞI APARTAMENT este cea mai vândută revistă lunară din România (conform statisticilor B.R.A.T.) aş scrie în această publicaţie şi pe gratis.
     Tocmai de aceea voi lăsa comentariile deoparte şi vă voi invita într-o dublă incursiune turistică în fascinanta Vatra Dornei şi-n spectaculosul Bucureşti, ambele apropiate în mod sublim de PRACTIC IDEI PENTRU CASĂ GRĂDINĂ ŞI APARTAMENT motiv pentru care ţin să le mulţumesc din suflet pentru această idee de început de an 2015. Ce va fi mai departe în 2015 !?!? NU ŞTIU şi chiar dacă aş şti nu v-aş răpi plăcerea de a descoperi singuri accesându-mi din când în când blogul !!!

Latter Edit: se pare că pe site-ul oficial al revistei s-au putut face două articole din ce le-a expediat eu, unul este acesta  http://practic-idei.ro/am-vizitat-vatra-dornei.html iar celălalt articol al meu despre judeţul Bucureşti îl puteţi găsi pe linkul acesta http://practic-idei.ro/judetul-bucuresti.html aşa că îi rog respectuos pe cei care trăiesc din a se contrazice cu alţii să o lase mai moale cu opiniile lor lipsite de conţinut valabil şi să se apuce mai bine de cu totul altceva !!!

10 comentarii:

  1. Parcul natural din centrul stațiunii, renumit pentru veverițele sale, precum și cazinoul amintesc de faimoasele stațiuni balneare din vestul Europei. În oraș, între cele mai interesante atracții turistice se numără și cele două muzee deschise publicului vizitator: Muzeul de Științele Naturii și Cinegetică, mi-au starnit dragostea si compasiunea pentru acest oras, Domnule Robert Codescu va admir pentru articolul pe care l-ati scris va urmaresc de mult timp deoarece stiti sa scoateti in evidenta frumusetile nenumaratelor locuri pe care le-ati vizitat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aşa este Claudiu şi este o adevărată plăcere pentru mine că lumea îmi citeşte articolele şi îmi lasă opinii şi păreri aici pe blog !!

      Ștergere
  2. Felicitari, un articol documentat si totodata plin de umor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc frumos de aprecieri, dragă "Anonim" şi te mai aştept ORICÂND şi cu alte opinii şi păreri la mine pe blog !!!

      Ștergere
  3. ... longeviva revista...pe timpuri o cumparam si eu cand eram in Ro...si au platit doar pentru un singur articol? data viitoare trimite 3 ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La bafta mea îmi vor face un articol de 6 pagini, aşa că voi scrie 3 dar le voi trimite unul câte unul nu toate odată !!!

      Ștergere
  4. Aaaa, pai cum asa, aveai nevoie de un "amic" care sa te "lamureasca" cu cit e platit un articol ? scrie clar la rubrica "Calatorii" din revista ca un articol este platit 30 - 50 lei in functie de complexitate !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă "Anonim" se pare că nu înţelegi sau NU vrei să înţelegi, aşa că hai să-ţi spună nenea cum stau lucrurile: un articol de o pagină = 30 lei, articolele de 2,3,4 sau 5 pagini = 50 lei !!!

      Prin urmare un articol de 4 pagini = 50 lei dacă Le-ar fi publicat separat ar fi însemnat 2 (DOUĂ) articole a 2 pagini, 2 X 50= 100 lei spune-mi dacă m-am făcut înţeles sau trebuie să postez un slide show !?!?!?

      Ștergere
  5. Inteleg, inteleg foarte bine cum sta treaba cu plata fiecarui articol caci si eu scriu la revista la rubrica Calatorii si am primit pentru 2 pagini inclusiv foto, 40 de lei ! Sigur, au fost si articole pentru care am primit 50 de lei ! Astfel mi-am dat seama ca nu se plateste numarul de pagini al articolului ci calitatea informatiei pe care am asternut-o pe hirtie... nu degeaba a mentionat redactia ca articolul e platit 30 - 50 lei "in functie de complexitate" ! Fii mai ponderat, esti prea plin de tine.... daca te gindeai putin nu mi-ai fi raspuns aşa... cam la mişto!
    Iti doresc succes in continuare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum ziceam un articol de două pagini = 50 lei, diferenţa de cost a intervenit (am păţit-o şi eu!), din cauza vreunui insert publicitar, talon de concurs, de exemplu eu pentru articolul ăsta http://articolepractic.blogspot.ro/2010/12/practic-numarul-122010.html am primit 22,50 lei !!! Prin urmare redacţia PRACTIC IDEI" este cea decidentă asupra tarifelor !!!


      Totuşi aş vrea să aduc câteva lămuriri şi ţie şi celor ce citesc pe blogul meu:

      1) PRACTIC IDEI, este cea mai citită revistă lunară (pe bani), din România (conform B.R.A.T.) şi aş scrie la ei şi gratuit !!!
      2) Mi-ar fi plăcut ca toate aceste comentarii semnate "Anonim" să le postezi cu numele din revistă, să ştim şi noi ce şi cum !!!
      3) Eu nu-mi i-au NICIODATĂ cititorii blogului la mişto (doar pe cei cu care sunt prieten şi ne cunoaştem) !!!
      4) Mi-ar fi plăcut ca aceste comentarii să fie axate pe structura şi compoziţia morfologică a articolului !!!
      5) MULŢUMESC FRUMOS pentru feedback şi e bine de ştiut cum trebuie să-mi redactez şi postarea de prezentare a articolului !!!

      Ștergere